Bororo forever

Informace k Dámské jízdě 2011

23.08.2011 20:50

Dámská jízda 2011: 27.-28.11.2011 Havířov - Čeladná - Havířov

 

Info pro účastníky zájezdu:

Vyrážet se bude v sobotu 27. 8. 11 na kolech z Havířova a dále se bude pokračovat na Čeladnou, přes Lučinu, Pazdernou, N. Lhoty, Malenovice, Frýdlant n/O, Čeladná. Trasa povede celou cestu po asfaltu, jedná se o trasu nenáročnou, spíše vhodnou pro trekingová kola, občas se vyskytne nějaký kopec, pak skopec, cca 70 km (myslím :-)). Ubytovaní budeme na Čeladné – Podolánky, hotel Srdce Beskyd (https://www.hotelsrdcebeskyd.cz/) cena cca 350,- Kč (ještě ověřím zda je to cena i se snídaní). V neděli vyrazíme z Podolánek po žluté značce k přehradě Šance, kousek kolem přehrady a pak směrem na Visalaje, dále Krásná, Raškovice …domů do postele.

 

Na cestu s sebou doporučuji vzít náhradní duši, pláštěnku, pro ty co nevěří orientačnímu smyslu vedoucího zájezdu doporučuji vzít s sebou mapu, příp. buzolu, příp. GPS, …další věci, které nutně potřebujete a bez kterých nemůžete žít. Vzhledem k tomu, že Karin pojede autem, a nabídla se, že by nám vzala věci, je možné jí naše věci, které není nutné mít u sebe při jízdě na kole, nastrkat do auta. Pro zájemce o tuto nadstandardní službu doporučuji kontaktovat buď přímo Karin nebo je možné doručit věci ke mně domů v pátek odpoledne a já už zařídím předání Karin. Využití této služby doporučuji, neboť dle předpovědi počasí by se mohly vyskytnout nějaké bouřky a bylo by dobré mít třeba náhradní suché boty apod. V případě fakt hnusného počasí program operativně upravíme (část cesty lze absolvovat vlakem apod.).

 

Sraz všech zúčastněných v 9:45 u Zuzi před barákem (Točitá 1), vyrážet se bude v 10h, po cestě budou krátké občerstvovací přestávky na jídlo, pivo, cigaretu … a na nabrání sil.

 

Zatím se zůčastní:

Na kole: Zuzi, Martina, Gábina H., Gábina K., Helena, Alice, Danka

Autem: Karin s Richardem, Markéta s dětmi (2+1J)

 

Případné dotazy telefonicky nebo mailem.

 

Všechny zdraví a těší se G.K.

 

 

Vyhledávání

Akce Bororo

Československý sci-fi film režiséra Otakara Fuky z roku 1972 ... na webu bororo.cz obecné označení pro nejrůznější (zpravidla sportovní) akce. 

Anketa

Líbí se Vám naše stránky?

Ano (74)
71%

Ne (6)
6%

Celkem to ujde (16)
15%

Je to naprostá hrůza (8)
8%

Celkový počet hlasů: 104

TOPlist