Bororo forever

Info pro účastníky zájezdu

08.08.2012 19:39

Letošní trasa Dámské jízdy (1.-2.8.12) povede z Ha. do Horní Lomné (varianta A – cca 65 km +/-), zde nocleh – viz. www.hotelsalajka.cz á 410,- Kč včetně snídaně. Druhý den výjezd na Severku a Skalku (z Mostů u Jbl.), dále po žluté do Bocanovic na vlak a vlakem zpět do Ha. Zatím se zúčastní: Gábina K., Zuzi, Martina, Gábina H., Denisa, Alice M., Yveta, Katka, Helena, Naďa, možná a snad i Iva, Karin, Alice R, Eva P., Eva V., Bohdanka.

Jednodenní účastníci zájezdu mohou buď:

a) odpojit se po trase 1. dne a z Bocanovic pokračovat domů vlakem, 

b) dopravit se v neděli vlakem do Bocanovic nebo Mostů u Jbl. a pokračovat dále po trase 2. dne s ostatními účastníky zájezdu.

 

Povinnou výbavou je cyklistická přilba (na hlavě při jízdě), náhradní duše, příp. lepení, samozřejmostí je kolo nikoliv silniční. Vhodné by bolo mít osvětlené kolo (návrat v pozdních hodinách se neplánuje, ale člověk nikdy neví…). Nepovinně lze vzít mapu, buzolu, GPS (Zuzi nebude brát ani nepovinně), stolní hry (na večer), atd.  atp.

 

Přesnou dobu a místo odjezdu dále později upřesním

 

Všechny zdraví a těší se G.K.

 

Vyhledávání

Akce Bororo

Československý sci-fi film režiséra Otakara Fuky z roku 1972 ... na webu bororo.cz obecné označení pro nejrůznější (zpravidla sportovní) akce. 

Anketa

Líbí se Vám naše stránky?

Ano (74)
71%

Ne (6)
6%

Celkem to ujde (16)
15%

Je to naprostá hrůza (8)
8%

Celkový počet hlasů: 104

TOPlist